Versões compatíveis
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1785 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 33.4 g
- Hidratos de carbono
- 38.2 g
- Gordura
- 15.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Papaya Sorbet
15min
Tomato basil chicken stew
35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Fish and Herb Parcel
35 min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Chicken Salad
1h 20 min