Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted butter, softened
- 30 g pure icing sugar
- 30 g caster sugar
- 150 g gluten free flour mix (see Tips)
- 20 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 tsp vanilla bean paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 719.3 kJ / 171.3 kcal
- Proteína
- 1.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.4 g
- Gordura
- 7.2 g
- Gordura saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 29.4 mg
Receitas alternativas
Gluten free birthday sponge cake
1h 10 min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35 min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30 min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Gluten free chocolate brownie
45min