Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted butter, softened
- 30 g pure icing sugar
- 30 g caster sugar
- 150 g gluten free flour mix (see Tips)
- 20 g gluten free cornflour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 tsp vanilla bean paste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 719.3 kJ / 171.3 kcal
- Proteína
- 1.3 g
- Hidratos de carbono
- 25.4 g
- Gordura
- 7.2 g
- Gordura saturada
- 4.5 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 29.4 mg
Receitas alternativas
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free scones
30 min
Custard
10min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free sticky date puddings
1h 5 min
Shortbread
1 godz.
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free chocolate brownie
45 min