Dispositivos e acessórios
Tiraccino
Preparação 35min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
Mascarpone cream
-
eggs separated3
-
caster sugar120 g
-
mascarpone cheese250 g
Chocolate
-
dark chocolate broken into pieces30 g
Coffee syrup
-
strong brewed espresso coffee150 g
-
dry Marsala wine70 g
-
raw sugar40 g
Assembly
-
savoiardi biscuits150 g
-
full cream milk200 g
-
Dutch cocoa powder1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
255.2 mg
Proteína
10.5 g
Energia
1892.7 kJ /
452.4 kcal
Gordura
22.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
49.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Yoyo slice
2h 30min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3h 10min
Klondike Bars
8h 45min
Lemon and caper aioli
15min
Indulgent hot chocolate
25min
Tuna dip
15min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Master stock chicken
1h 30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Paleo sandwich bread
1h 30min