Dispositivos e acessórios
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Strawberry sorbet
-
white sugar150 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
ripe banana broken into pieces1
-
frozen strawberries (see Tips)500 g
Pineapple carpaccio
-
fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)1
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2.7 mg
Proteína
1 g
Energia
686.8 kJ /
164.2 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
42.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baklava cheesecake
25h 45min
Christmas bakewell slice
1h 20min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Family Meatloaf
1h 10min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Pulled pork burgers
4h 20min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Mini chocolate bundts
45min
Ham and cheese cruffins
3h
Turkish Flatbreads
2h 10min