
Dispositivos e acessórios
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
Preparação 20min
Total 1h
10 portions
Ingredientes
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed26 slices
-
day old bread torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only8 sprigs
-
fresh sage leaves3
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
butter80 g
-
dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces12
-
dried cranberries50 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
apricot jam1 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
264 kcal /
1110 kJ
Proteína
14 g
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
19 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
6.9 g
Sódio
1148.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia