Pancetta-wrapped apricot stuffing roll

Pancetta-wrapped apricot stuffing roll

4.3 12 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
10 portions

Ingredientes

  • pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
    26 slices
  • day old bread torn into pieces (3 cm)
    250 g
  • fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only
    8 sprigs
  • fresh sage leaves
    3
  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • butter
    80 g
  • dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces
    12
  • dried cranberries
    50 g
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • ground allspice
    ½ tsp
  • eggs
    2
  • apricot jam
    1 tbsp

Nutrição por 1 portion

Energia 264 kcal / 1110 kJ
Proteína 14 g
Gordura 14 g
Hidratos de carbono 19 g
Fibra 3.2 g
Gordura saturada 6.9 g
Sódio 1148.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...