Dispositivos e acessórios
Sichuan pepper and chilli salt squid
Preparação 30min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1363.4 mg
Proteína
11.5 g
Energia
722.6 kJ /
172 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hot and sour soup
55min
Tandoori chicken
45min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Prawn and chicken laksa
40min
Thai-style fish cakes
30min
Thai green chicken curry
30min