
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pepper and chilli salt
- 4 tbsp sichuan peppercorns
- 1 tbsp sea salt flakes
- 1 tbsp dried chilli flakes
Squid
- 100 g potato starch
- 500 g whole medium squid (approx. 2), cleaned
- vegetable oil for deep frying
- 2 - 3 sprigs fresh chives cut into thin slices
- 2 lemons cut into wedges
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 172 kcal / 722.6 kJ
- Proteína
- 11.5 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 11.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Sódio
- 1363.4 mg
Receitas alternativas
Chilli lime sauce
5min
Wonton soup
1h
Nam Jim
10min
Lime and chilli corn
40min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Asian dipping sauce
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pork and prawn dumplings
55min
Thai chilli chicken and basil
30min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min