Dispositivos e acessórios
Miso corn purée with almond ricotta
Preparação 10min
Total 3h 20min
4 portions
Ingredientes
Almond ricotta
-
blanched almonds (see Tips)200 g
-
filtered water plus extra for soaking160 g
-
salt1 ¼ tsp
-
nutritional yeast (see Tips)2 tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
garlic powder1 pinch
Miso corn purée
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sweet corn cobs kernels removed3 - 4
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water100 g
-
shiro (white) miso paste1 ½ tbsp
-
roasted whole red pepper strips (optional)50 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19.4 g
Energia
2164.7 kJ /
515.4 kcal
Gordura
33.8 g
Fibra
13.1 g
Hidratos de carbono
29.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant to Plate
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Nut paste
10min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Romesco dip
10min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Sunny gazpacho
25min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Broccoli soup with sage oil
30min
Pea and lettuce soup with scallops
45min