Dispositivos e acessórios
Blackberry vinegar chocolate truffles
Preparação 30min
Total 17h
35 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
11.4 mg
Proteína
0.8 g
Energia
341.8 kJ /
81.4 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
6.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Brandy cream
15min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Frozen pineapple cream
10min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Apple and ginger paste
6h 15min
Spiced nut clusters
35min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min