Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red onion and yoghurt dip
- ½ red onion, cut into quarters
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 150 g natural yoghurt
Carrot fritters
- 3 slices wholegrain bread, torn into small pieces
- 6 sprigs fresh mint, leaves only
- 6 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for serving
- 500 g water
- 500 g carrots, cut into pieces (4 cm)
- 6 dried apricots
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 1 tbsp sultanas
- 3 tbsp pine nuts
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 egg
- grapeseed oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 223.4 kJ / 53.2 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 4.4 g
- Gordura
- 2.8 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 89.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min