
Dispositivos e acessórios
Stuffed capsicums with herbed quinoa
Preparação 15min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing8 sprigs
-
water1500 g
-
quinoa rinsed and drained150 g
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
sun-dried tomatoes20 g
-
olive oil1 tbsp
-
pitted black olives sliced15
-
pickled capers1 tbsp
-
pine nuts toasted40 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded6
Nutrição por 1 portion
Energia
246 kcal /
1033.5 kJ
Proteína
8.3 g
Gordura
13 g
Hidratos de carbono
21.6 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
2.1 g
Sódio
336.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Quick and easy meals
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia