Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (opcional)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut into pieces
ou 500 g canned beetroot, cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1386 kJ / 331 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Creamy tomato and basil soup
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Cucumber soup
25 dk
Carrot and coriander soup
30min
Home-style soda bread with spring onion
1sa
Sauerkraut soup
50 dk
Curried carrot and ginger soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Zucchini, Brie and basil soup
35 dk
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25 dk