Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 130 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g parsnip, cut into pieces (3-4 cm)
- 70 g cheddar cheese, cut into pieces (3-4 cm)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 40 g wholemeal plain flour
- 1 tbsp chia seeds
- 2 tbsp poppy seeds
- 510 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g red onion, cut into halves
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded, if preferred (optional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp brown sugar
- 60 g water
- 20 g red wine vinegar
- 120 g dry white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- 120 g feta cheese, crumbled
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp caraway seeds (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1417.1 kJ / 337.4 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 14.8 g
- Gordura
- 14.9 g
- Gordura saturada
- 12.7 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sódio
- 381.3 mg
Receitas alternativas
Vegetarian quiche
1h 55min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Zucchini slice
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Mashed pea and corn slice
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1sa 35 dk