Dispositivos e acessórios
Roasted carrot dip
Preparação 15min
Total 1h
600 g
Ingredientes
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
2777.6 mg
Proteína
24 g
Energia
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Gordura
64 g
Fibra
24.8 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
110 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon and caper aioli
15min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Hommus dip
5min
Breakfast bars
40min
Cypriot grain salad
45min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Risotto verde
45min
Classic mushroom risotto
30min