
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 181.3 kcal / 761.3 kJ
- Proteína
- 9.5 g
- Gordura
- 1.2 g
- Hidratos de carbono
- 25.6 g
- Fibra
- 12.4 g
- Gordura saturada
- 0.3 g
- Sódio
- 1217.8 mg
Receitas alternativas
Sauerkraut soup
50min
Baked pâté
3h
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Zucchini soup
25min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Borscht
50min
Tomato and red lentil soup
30min
Ratatouille
40min