Dispositivos e acessórios
Ricotta and pistachio cheesecake
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
119.4 mg
Proteína
11.9 g
Energia
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Tuna dip
15min
Gluten free lemon tart
2h 25min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Pepita almond Florentines
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Spiced red wine pears
45min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min