Dispositivos e acessórios
Ricotta and pistachio cheesecake
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
119.4 mg
Proteína
11.9 g
Energia
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Figs with spiced custard and nougat cream
40min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Almond and pear tart
40min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Pear and chocolate frangipane
2h
Apricot macadamia biscuits
40min
Sauerkraut salad
10min
Baked salmon cheesecake
26h 35min