Dispositivos e acessórios
Ricotta and pistachio cheesecake
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
white sugar40 g
-
lemon zest only, no white pith1 - 2 pieces
-
vanilla bean cut into halves (seeds scraped and reserved)1
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra to serve70 g
-
ricotta drained375 g
-
natural yoghurt50 g
-
dark chocolate shaved for garnishing20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
119.4 mg
Proteína
11.9 g
Energia
1240.8 kJ /
295.3 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 calorie meals
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sernik rosa slice
3h 15min
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Poppy seed torte
5h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Avocado and goats cheese smash
5min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Peach and plum upside-down cake
50min
Mango and turmeric sorbet
10min
Hazelnut torte
3h 15min