Dispositivos e acessórios
Vegan tiramisu
Preparação 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Sponge
-
almond milk100 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
plain flour80 g
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
dairy free margarine90 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar80 g
-
vanilla bean paste¼ tsp
Coffee syrup
-
brewed espresso coffee200 g
-
Kahlua®50 g
Vegan mascarpone
-
raw cashews300 g
-
pure maple syrup70 g
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coconut oil120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
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almond milk200 g
Assembly
-
unsweetened cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
dairy free chocolate shaved (optional)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
163.8 mg
Proteína
1.6 g
Energia
827.8 kJ /
197 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
23.5 g
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