
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh coriander leaves only
- 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1063.5 kcal / 4467.3 kJ
- Proteína
- 86.3 g
- Gordura
- 32.7 g
- Hidratos de carbono
- 99.5 g
- Fibra
- 15.1 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Sódio
- 2566 mg
Receitas alternativas
Chicken cacciatore
50min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Hunters' stew
1h
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Chicken San Fernando
55min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Moroccan chicken with couscous
45min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Beef spezzatino
1h 45min