Dispositivos e acessórios
Moroccan beef stew with Israeli couscous
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil40 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
saffron2 pinches
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)800 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
plain flour2 tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pearl couscous (Israeli couscous)300 g
-
water900 g
-
carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)2
-
turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)1
-
zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)1
-
raisins100 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2566 mg
Proteína
86.3 g
Energia
4467.3 kJ /
1063.5 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
99.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one meals
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Burgundy
1h 45min
Curried sausages and lentils
1h
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Chilli con carne
45min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Moroccan chicken with couscous
45min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Chicken and pesto risoni
35min