Dispositivos e acessórios
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Preparação 30min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
659.8 mg
Proteína
20 g
Energia
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Gordura
31.7 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
19.1 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1h 10min
Fish and Avocado Loaf
2h
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1h 30min
Grisons Barley Soup
55min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min