Dispositivos e acessórios
Umami paste
Preparação 5min
Total 5min
17 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces80 g
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
light soy sauce½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil plus extra to cover100 g
-
nori sheets2
-
garlic powder1 tsp
-
red miso paste (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
88.9 mg
Proteína
2 g
Energia
371.6 kJ /
88.5 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauces and Marinades
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Garam masala
10min
Kimchi Sauce
20min
Aussie spice rub
10min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Ghee
2h 10min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Peshwari naan
1h 20min
Rosemary and eschalot gravy
30min