Dispositivos e acessórios
Cream of chard soup
Preparação 10min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15.4 g
Energia
1753 kJ /
419 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
78.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sensational Soups
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Smooth cauliflower soup
50min
Ratatouille
40min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Slow-cooked Haricot Beans
14h 40min
Ratatouille
40min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Cabbage soup
50min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Borscht
50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min