Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Burger buns
- 50 g water
- 10 g fresh yeast
- 50 g milk
- 15 g caster sugar
- 250 g plain flour
- 2 eggs
- 40 g butter
- 1 pinch fine salt
- 1 tbsp sesame seeds
Barbecue sauce
- 30 g shallots
- 1 garlic clove
- 15 g olive oil
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 50 g brown sugar
- 125 g tomato passata
- 2 tbsp mustard
- 1 tbsp lemon juice (opcional)
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp cornflour (starch)
Tex-mex burgers
- 100 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 25 g olive oil
- 2 tsp Mexican spice mix or any other spice mix of choice
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 150 g tomatoes, diced
- 50 g canned sweetcorn kernels, drained
- 600 g beef mince, formed into 5 burger patties
- 6 slices Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)
- 30 g salad leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 3377 kJ / 808 kcal
- Proteína
- 60 g
- Hidratos de carbono
- 56 g
- Gordura
- 38 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pulled pork with steamed buns
3 Std.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Chicken and warm potato salad
55min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1h 10min
Cannelloni
1h 20min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Amarena cherry ice cream
8h 10 min
Apple tart
1 godz.
Tortillas
1 Std. 30 Min
Placki
40 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1 Std. 50 Min