Dispositivos e acessórios
Duchess casserole with vegetables
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
742.5 mg
Proteína
12 g
Energia
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
8.6 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
50.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flexitarian Favourites
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Pink Waffles with Fruit
30min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1h 40min
Egg White Coconut Omelette
45min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Stuffed veggie snails
45min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Maple Pecan Pie
1h 15min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min