Dispositivos e acessórios
Millet flour bread
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.5 g
Energia
1247 kJ /
298 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4.7 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Baking
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Dill Stuffed Peppers
5min
Yogurt with Spiralized Fruit
10min
Buckwheat Crêpes
45min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Quinoa and Chia Chips
45min
Quinoa biscuits
1h
Wakame gomasio
20min
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h