Dispositivos e acessórios
Millet flour bread
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.5 g
Energia
1247 kJ /
298 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4.7 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten-free Baking
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Hazelnut Milk (Metric)
15min
Gluten Free Cheese Choux
1h
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Paella with kidney beans
55min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Almond Cheese
6h 15min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten-free Pizza
30min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2h 30min