Dispositivos e acessórios
Lentil and chorizo stew
Preparação 10min
Total 3h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
1132 kJ /
270 kcal
Gordura
8 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Spain
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Ukrainian dressed herrings
1h
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Guinean prawns
25min
Squid à la provençale
55min
Paella with kidney beans
55min
Polenta
1h
Green beans with tomato and parsley
55min
Mexican chicken soup
40min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Red mullet couscous with peppers
Nenhuma avaliação
Minestrone
45min