Dispositivos e acessórios
Mushroom Parmentier
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Gratin
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
ground almonds30 g
-
breadcrumbs30 g
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
fresh wild mushrooms sliced500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Potato Purée
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces (2 cm)600 g
-
whole milk300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.01 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
19.37 g
Fibra
3.84 g
Hidratos de carbono
22.46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1h 40min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Lentil Moussaka
3h 30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Lentil moussaka
2h 20min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Puy Lentil Dip
45min
Kale Meat(less) Balls
30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min