Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ½ cinnamon quill
- ½ tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 5 sprigs fresh coriander, stalks and leaves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 - 4 fresh bird's eye chillies, deseeded if preferred
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- Nutrição
- por 6 portions
- Energia
- 8001.2 kJ / 1905 kcal
- Proteína
- 93.8 g
- Hidratos de carbono
- 211.7 g
- Gordura
- 48.3 g
- Gordura saturada
- 8.7 g
- Fibra
- 100 g
- Sódio
- 9723.1 mg
Receitas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Potato and green pea curry
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable chilli
50 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Caribbean curry
40 min
Black bean enchiladas
1h 20 min