Dispositivos e acessórios
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Preparação 10min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
290.1 mg
Proteína
7.9 g
Energia
3510 kJ /
838 kcal
Gordura
39 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
112 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Apple Tart (TM5)
1h
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Berry Foam
10min
Polenta Cake
1h
Rhubarb Crumble
55min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h