Dispositivos e acessórios
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Stroganoff
-
onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
carrots sliced (2 mm)250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh mushrooms quartered200 g
-
hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)500 g
-
soya cream200 g
Parnsip and Leek Purée
-
leeks thinly sliced250 g
-
25 g margarinebutter25 g
-
rice milk450 g
-
parsnips cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1050 kJ /
251 kcal
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min