Versões compatíveis
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stroganoff
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 250 g carrots, sliced (2 mm)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g fresh mushrooms, quartered
- 500 g hearts of palm, tinned, drained, sliced (5 mm)
- 200 g soya cream
Parnsip and Leek Purée
- 250 g leeks, thinly sliced
-
25
g butter
ou 25 g margarine - 450 g rice milk
- 1000 g parsnips, cut in pieces
- 1 tsp fine sea salt
- fresh parsley leaves, chopped, for garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1050 kJ / 251 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 22 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Mushroom Stroganoff
30 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Vegetarian Chilli
1h 5 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Vegetable Stroganoff
30 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Portuguese Leeks
45 min