Dispositivos e acessórios
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5.17 g
Energia
653 kJ /
156 kcal
Gordura
10.42 g
Fibra
5.19 g
Hidratos de carbono
10.23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meat-free
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Quinoa Broth
35 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min