Dispositivos e acessórios
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
red quinoa50 g
-
water1000 g
-
onions halved50 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
rice (e.g. basmati, long grain)40 g
-
ground cumin plus extra for serving1 tsp
-
Swiss chard white stalks removed, torn in pieces300 g
-
liquid vegetable stockchicken stock (opcional)600 - 700 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
lemon juice only½
-
tinned black beans rinsed, drained100 g
-
natural yoghurt100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.2 g
Energia
115.8 kJ /
27.7 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Garlic and White Bean Stew
50min
Coconut Creamed Kale
20min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Spinach and Parmesan Soup
45min