
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty jen listy
- 300 gramů jehněčího masa na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého podle chuti
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 331 kcal / 1391 kJ
- Proteína
- 40.4 g
- Gordura
- 18 g
- Hidratos de carbono
- 0.8 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Hovězí steaky v papilotě
40min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Nenhuma avaliação
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min
Brambory Hasselback
1h 5min
Rychlý jehněčí dansak
45min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Celé kuřátko na pomerančích
1h 25min
Chilli con carne s bílými fazolemi
55min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20min
Chilli con carne
1h