Dispositivos e acessórios
Chaat masala
Preparação 5min
Total 10min
200 g
Ingredientes
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns20 g
-
green mango powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
black salt flakes (see Tips)3 tsp
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
dried chopped mint¾ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
10501.2 mg
Proteína
5.84 g
Energia
788 kJ /
187 kcal
Gordura
8.55 g
Fibra
14.45 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
16.54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Everyday Indian curry paste
30min
Rogani kumbh
45min
Aloo tikki
55min
Tarka dal
30min
Amritsari dal
26h
Paneer makhani
45min
Chai masala tea
15min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Coriander chilli chutney
5min
Chhole (chickpea curry)
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min