
Dispositivos e acessórios
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
Preparação 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cooked prawns cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)800 - 1000 g
-
red onion¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
fresh dill fronds only (approx. 1 bunch)10 g
-
sour cream200 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
Tabasco® sauce2 tsp
-
lemons zested and juiced (approx. 50 g)1 ½
-
sourdough bread thickly sliced and toasted to serve
-
butter to spread (see Tips)
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Nutrição por 1 portion
Energia
965.8 kcal /
4041 kJ
Proteína
47.5 g
Gordura
51.1 g
Hidratos de carbono
79.6 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
20.3 g
Sódio
2531.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good Food Mark LaBrooy
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia