
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 400 g cauliflower cut into bite-size florets
- 400 g sweet potato peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g full cream milk
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 375 g fresh lasagne sheets
- 50 - 70 g fresh baby spinach leaves
- 3 - 4 sprigs fresh basil leaves only, finely sliced, plus extra to serve (optional)
- 300 - 330 g roasted red capsicum rinsed and drained, torn into pieces
- 100 g feta cheese crumbled
- 1 - 2 pinches paprika
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 301 kcal / 1806.8 kJ
- Proteína
- 15.9 g
- Gordura
- 17.8 g
- Hidratos de carbono
- 47.7 g
- Fibra
- 8.7 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 424.2 mg
Receitas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Penne and vegetables
35min
Mediterranean carrot fritters
1h
Pumpkin tart
2h 15min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Feta, spinach and potato frittata
1h