
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water plus extra for boiling
- 500 g carrots cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 474.5 kcal / 1993 kJ
- Proteína
- 19.9 g
- Gordura
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 54.9 g
- Fibra
- 9.4 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Sódio
- 2082.6 mg
Receitas alternativas
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Lentil moussaka
3h 30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mashed pea and corn slice
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h