Dispositivos e acessórios
Carrot gnocchi with zucchini cream
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2082.6 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1993 kJ /
474.5 kcal
Gordura
17.3 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mushroom stroganoff
20min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Spinach and feta galette
1h 50min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min