
Dispositivos e acessórios
Carrot gnocchi with zucchini cream
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Nutrição por 1 portion
Energia
474.5 kcal /
1993 kJ
Proteína
19.9 g
Gordura
17.3 g
Hidratos de carbono
54.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
6.2 g
Sódio
2082.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Focus on Zucchini
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia