Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 500 g water, plus extra for boiling
- 500 g carrots, cut into thin rounds (5 mm)
- 600 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 1 egg
- 2 ½ tsp salt, plus extra to season
- 250 g plain flour
- 30 g eschalots
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 2 pinch ground black pepper
- 1 sprig fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1993 kJ / 474.5 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 54.9 g
- Gordura
- 17.3 g
- Gordura saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 9.4 g
- Sódio
- 2082.6 mg
Receitas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Mashed pea and corn slice
40 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min