Dispositivos e acessórios
Cooking beetroot and corn
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
raw beetroots (approx. 800 g), peeled and cut into pieces (3 cm)4 - 5
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
628.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
268 kJ /
63.8 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
11.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Basics
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosemary salt
24h 5min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Vegetable stock paste
30min
Strawberry jam
55min
Tomato paste
2h 20min
Mustard and dill vinaigrette
5min
Plum and cherry paste
5h 15min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Chunky basil pesto dip
10min
Quick beetroot relish
40min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min