Dispositivos e acessórios
Chopped vegetable salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
606.8 mg
Proteína
1.3 g
Energia
389.6 kJ /
92.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot salad
10min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Potato cakes
45min
Gluten free scones
30min
Chocolate mousse
1h 10min
Rice salad
1h
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Chicken velouté meal
40min
Fruit ice cream
10min
Basic bread
1h 35min
Classic mushroom risotto
30min
Frozen fruit sorbet
10min