Dispositivos e acessórios
Chopped vegetable salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
606.8 mg
Proteína
1.3 g
Energia
389.6 kJ /
92.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Breakfast bars
40min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Butter chicken
55min
Quick fruit sorbet
10min
Basil pesto
10min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Russian beetroot salad
1h 10min
Chocolate mousse
1h 10min
Mixed vegetable mash (purée)
40min
Refreshing cucumber and pear juice
25min
Chunky basil pesto dip
10min