Dispositivos e acessórios
Chopped vegetable salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
606.8 mg
Proteína
1.3 g
Energia
389.6 kJ /
92.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot salad
10min
Berry mousse
5h
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Potato cakes
45min
Vegetable soup
35min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Chocolate mousse
1h 10min
Broccoli salad
10min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Rice salad
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h
Classic mushroom risotto
30min