Dispositivos e acessórios
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
Preparação 20min
Total 12h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried chickpeas200 g
-
water for soaking
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (4 cm)300 g
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
breadcrumbs70 g
-
tahini1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
blanched almonds30 g
-
red wine vinegar15 g
-
sugar1 tsp
-
fresh mint leaves roughly chopped60 g
-
cherry tomatoes halved300 g
-
pomegranate seeds70 g
-
pitta breads for serving (see tip)6
-
houmous for serving (see tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1318.1 mg
Proteína
16.6 g
Energia
2474.6 kJ /
591.5 kcal
Gordura
30 g
Fibra
12.4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
69.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Sumac-spiced Houmous
5min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Mexican Quinoa Salad
30min
Coconut and Spinach Dahl
50min