Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
ou 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 631 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 4.2 g
Receitas alternativas
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1u. 10min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min