Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
ou 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 631 kJ / 150 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 4.2 g
Receitas alternativas
Celeriac and Apple Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30min
Onion Soup
1h
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Coconut Creamed Kale
20min