Dispositivos e acessórios
Stuffed vegetables
Preparação 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.1 g
Energia
567 kJ /
136 kcal
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Lentil Moussaka
2h 20min
Mushroom pie
1h 30min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Pumpkin Soup
35min
Baked spinach and eggs
35min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Carrot and Peanut Bake
55min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Cucumber Soup
25min
Courgettes with Corn
25min
Potato Cakes
45min