Dispositivos e acessórios
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Preparação 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1129 mg
Proteína
20 g
Energia
3003 kJ /
718 kcal
Gordura
41 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar 2022
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Chickpea Stew with Vegetables
50min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h