
Versões compatíveis
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt or to taste
- 1 tsp olive oil plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper or to taste
- 120 g unsalted butter diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon cut in wedges, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 718 kcal / 3003 kJ
- Proteína
- 20 g
- Gordura
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 73 g
- Fibra
- 8 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Sódio
- 1129 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Bibimbap Burrito
45min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Paneer Makhani
1h
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Pudla with Spinach and Paneer
1h
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Shakshuka
50min