Versões compatíveis
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3003 kJ / 718 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 73 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 1129 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1h 30min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min