![Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b581a6ce-ab28-474d-bb37-85d03176b12e/Derivates/2a4ee41a-ef55-4024-8e31-50ab0bf1a4bb.jpg)
Versões compatíveis
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g hazelnuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1700 g water
- 400 g Brussels sprouts, outer leaves removed, halved
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp olive oil, plus 1 Tbsp
- 320 g orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 120 g unsalted butter, diced
- 6 fresh sage leaves
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3003 kJ / 718 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 73 g
- Gordura
- 41 g
- Gordura saturada
- 19 g
- Fibra
- 8 g
- Sódio
- 1129 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Surimi Stick Salad (TM6)
15 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Shakshuka
50 min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Pierogi with Meat
1h