
Dispositivos e acessórios
Garlic and Olive Conchiglie
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Nutrição por 1 portion
Energia
567.1 kcal /
2372.5 kJ
Proteína
15.2 g
Gordura
23.4 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
8.5 g
Sódio
898.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda