Dispositivos e acessórios
Garlic and Olive Conchiglie
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
898.5 mg
Proteína
15.2 g
Energia
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min