Dispositivos e acessórios
Garlic and Olive Conchiglie
Preparação 15min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
898.5 mg
Proteína
15.2 g
Energia
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
74.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Browned Pork Rice
1h
Anchovy Breadcrumbs
5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min