Dispositivos e acessórios
'Eat the rainbow' breakfast bowl
Preparação 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Dressing
-
tahini60 g
-
garlic cloves2
-
lemon juice2 tbsp
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
honey (optional)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
Bowl
-
cauliflower cut into small florets400 g
-
water500 g
-
carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)2 - 3
-
asparagus ends trimmed1 bunch
-
ghee for frying (optional)1 - 2 tsp
-
haloumi (optional)8 slices
-
eggs shells thoroughly washed4 - 8
-
fresh flat-leaf parsley cut into pieces2 sprigs
-
fresh mint cut into pieces2 sprigs
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sesame seeds (see Tips)3 tbsp
-
avocados flesh only, cut into thin slices1 - 2
-
sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2408.5 mg
Proteína
38.3 g
Energia
3925.8 kJ /
934.5 kcal
Gordura
78.7 g
Fibra
15.6 g
Gordura saturada
17.8 g
Hidratos de carbono
13.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
'Quirky' Every day
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Green smoothie
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot latte (Post-natal)
15min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Mixed seed and nut spread
5min
Tropical smoothie bowl
20min
Berry chia jam
3h 15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Chocolate mousse
1h 10min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Peach, raspberry and banana smoothie
10min