Dispositivos e acessórios
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Preparação 20min
Total 4h 30min
4 portions
Ingredientes
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.157 g
Energia
2823 kJ /
672 kcal
Gordura
58.798 g
Fibra
2.594 g
Hidratos de carbono
28.043 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cherry clafoutis
1h 5min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Brioche fruit tarts
4h
Beetroot salad with raita dressing
35min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Saint-Honore
2h 45min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Almond biscotti
3h 30min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Rice salad
1h
Adobo beef
1h 10min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min