Dispositivos e acessórios
Smoky Mexican bean soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Almond sour cream
-
blanched almonds60 g
-
raw cashews60 g
-
water200 g
-
brown onion60 g
-
lemon juice1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Mexican bean soup
-
brown onion cut into pieces180 g
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)20 - 30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water250 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels120 g
-
dried oregano½ tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1123.5 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Gordura
7.2 g
Fibra
14.2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
32.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetarian chilli
35min
Black bean enchiladas
1h 20min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable chilli
50min
Rogani kumbh
45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Caribbean curry
40min
Sabji (vegetable) curry
30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min