Dispositivos e acessórios
Tomato and lentil dahl
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
garam masala½ - 1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
water400 g
-
canned coconut milk400 g
-
red lentils230 g
-
fresh tomatoes cut into pieces350 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
155.5 mg
Proteína
17.3 g
Energia
2000 kJ /
476.2 kcal
Gordura
25.2 g
Fibra
14.2 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
38.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegetarian chilli
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Potato and green pea curry
50min
Rendang curry
30min
Caribbean curry
40min
Lentil curry (dahl)
30min
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pulse and pumpkin curry
30min
Sabji (vegetable) curry
30min
Chhole (chickpea curry)
35min
Red lentil cauliflower dahl
35min