Versões compatíveis
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 80 g celery, cut into pieces
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g roasted red capsicum
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 tbsp tomato paste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt
- 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
- 70 g sour cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 922.5 kJ / 219.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 12.5 g
- Gordura
- 13 g
- Gordura saturada
- 5.7 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 588.6 mg
Receitas alternativas
Caribbean curry
40 Min
Tuscan bean soup
30 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Tomato and lentil dahl
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Ancho chilli and black bean stew
40 Min
Smoky Mexican bean soup
35min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min