Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Caribbean spice mix
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 1 ½ tbsp cumin seeds
- 1 ½ tbsp black mustard seeds
- 1 ½ tbsp black peppercorns
- ½ tbsp cayenne pepper
- 3 tsp ground turmeric
Curry
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 40 g coconut oil
- 230 g coconut milk
- 1 cinnamon quill
- 20 g lime juice
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 red capsicum (approx. 200 g), deseeded and cut into strips
- 140 g fresh green beans, trimmed and cut into halves
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 300 g vine-ripened tomatoes, cut into eighths
- salt, to taste (optional)
- 100 g Greek-style natural yoghurt
- fresh coriander leaves, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1100.8 kJ / 262 kcal
- Proteína
- 8.2 g
- Hidratos de carbono
- 17 g
- Gordura
- 16.2 g
- Gordura saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 9.1 g
- Sódio
- 690.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Vegetable chilli
50 min
Rendang curry
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Satay noodle salad
35 min
Three-bean shepherd's pie
26h
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min