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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred
- ½ red onion cut into halves
- 2 ½ cm piece fresh ginger peeled
- 1 garlic clove
- ¼ tsp ground turmeric
- 300 g coconut milk
- 100 g filtered water
- 500 g red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)
- 6 fresh kaffir lime leaves
- 100 g green beans trimmed and cut into halves or thirds
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into julienne
- 1 red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne
- 225 g fresh baby corn (see Tips)
- 1 tbsp tamari gluten free (see Tips)
- ½ tsp tamarind paste
- 1 tsp salt
- 1 lime juice only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 242.2 kcal / 1017.5 kJ
- Proteína
- 7.3 g
- Gordura
- 12.2 g
- Hidratos de carbono
- 21.8 g
- Fibra
- 8.2 g
Receitas alternativas
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