Rendang curry

Rendang curry

3.6 116 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • fresh long red chilli trimmed and cut into thirds, deseeded if preferred
    1
  • red onion cut into halves
    ½
  • piece fresh ginger peeled
    2 ½ cm
  • garlic clove
    1
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • coconut milk
    300 g
  • filtered water
    100 g
  • red potatoes (approx. 3 large potatoes), peeled and cut into chunks (3 cm)
    500 g
  • fresh kaffir lime leaves
    6
  • green beans trimmed and cut into halves or thirds
    100 g
  • carrot (approx. 100 g), cut into julienne
    1
  • red capsicum (approx. 100 g), cut into julienne
    1
  • fresh baby corn (see Tips)
    225 g
  • tamari gluten free (see Tips)
    1 tbsp
  • tamarind paste
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • lime juice only
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 242.2 kcal / 1017.5 kJ
Proteína 7.3 g
Gordura 12.2 g
Hidratos de carbono 21.8 g
Fibra 8.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...