Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 150 g spelt grains
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 200 g red peppers, diced (approx. 5 mm)
- 300 g chicken breasts, cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g almonds
- 40 g shallots, halved
- 4 - 5 sprigs fresh mixed herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only
-
20
g wine vinegar
ou 20 g balsamic vinegar - 20 g freshly squeezed lemon juice (opcional)
- 60 g rocket leaves
-
20
g pine nuts
ou 20 g whole mixed nuts (e.g. walnuts, hazelnuts)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1224 kJ / 292 kcal
- Proteína
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Gordura
- 15 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min